Lämpimänä lenkillä

Ilmat kylmenevät kovaa tahtia ja lenkillä olis silti kivaa käydä. Mulla lenkkeilykausi on vasta reilu kuukausi(?) sitten alkanut, kävellen tietysti. Tai no oikeestaan se ehti jo loppuakkin lonkan takia, haha. Mutta mulla on joka talvena ongelma, että reidet paleltuu helposti. Sehän on fakta, että jos joku paikka paleltuu tai palaa kerran, sama toistuu entistä helpommin uudelleen. Mä oon joskus palelluttanut mun reidet kunnolla (toissatalvisella 3 tunnin lumikenkäkävelyllä ainakin) ja nyt sama toistuu melkein aina kun käyn pakkaslenkeillä. Iho on punainen ja turpoaa, kamalan näköstä! Näyttää siltä, että mun etureiset koostuis pelkästä sellusta. Vaikka juoksisin hyvää vauhtia, niin ei auta. Tänä talvena haluan, että tähän tulee muutos ja osaan pukea tarpeeksi lämpimästi päälle.

Voi olla että kuka tahansa keskiverto 18-vuotias välittäis vähän enemmän miltä näyttää. Tarvisin vähintäänki Niken sponsorin, mutta älkää silti liikaa naurako mun outfitille (tai no, ehkä puhun ennemminkin noista lenkkareista nyt) 😉 Taas oon nolaamassa itteäni julkisesti, ehheh.

idwarm
Kun pakkaset alkaa, kannattaa laittaa vielä pitkähihasen päälle joku fleece tms. Ja sateella pitää pukeutua muovipussiin, mulla ei ainakaan pysy jalat lämpimänä jos yhtään sataa.

Miten te varustaudutte lenkille kylmällä ilmalla?

Ps. Huomatkaa Name It:in pipo.

~ Amanda

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Lämpimänä lenkillä”

  1. Mulla on talvijuoksuhousut, jotka on ihan hyvät. Ei ne missään reippaassa kymmenessä pakkasasteessa enää riitä, mutta sillon treenaankin sisällä! Yleensä juoksuhousujen kanssa laitan kompressiosäärystimet (housun alle). Yläosan kanssa ei tule ongelmia, kun on helmpompi kerrostaa mm. paita, fleece, takki.. Niin ja kaulaan laitan yleensä ”tuubikaulurin”.. Välillä kyllä tuntuu että kylmällä ilmalla lenkille lähteminen kestää kauemmin kun se itse lenkki, kun pitää oikeen suunnitella ja pohtia mitä pukee päälle 😀

    • Oi, mäkin haluisin jotkut hyvät talvijuoksuhousut! Millaset sulla on? 🙂
      Jep ja kovin kylmällähän kurkku ja keuhkot vaan kärsii…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta