WhatsApp

Moi! Mä oon hengissä vielä, vaikkei blogi oo oikeen päivittynyt. Raapustin tän postauksen bussissa ja sitä venaillessa, ehkä toi kertoo vähän mun elämästä tällä hetkellä. Kamala kiire! Koneen ääreen en ehdi istahtaa kun kouluhommia tekemään ja treenitkin on tällä hetkellä pikatreenejä. Ehkä mä viikonloppuna ehtisin kirjotella vähän enemmän, onneksi kohta alkaa loma! 🙂 Tänään yritän ehtiä vetämään pidemmän treenin, katsotaan miten käy. Ja mitä lonkka sanoo…
idkiipee
…koska lonkka ei ole vieläkään parantunut, täytyis varmaan mennä johonkin osteopaatille. Varmaan toi alaselkä on niin jumissa, että vääristää kävelyasennot jne, jolloin muukin kroppa kärsii. Olis mukava kävellä kivuttomasti nyt kun vihdoin saa kävellä. Jos en kävele yli puolta kilometriä, saan yleensä mennä ihan rauhassa ilman kipuja. Sen jälkeen toi ongelma alkaa taas ilmoitella itsestään.
~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta