Joulukalenteri 8.-14.12

Niin se viikkon vaan vierähti ja ollaan jo toisessa adventissa. Sopii mulle, mä rakastan joulua! Sillon mä unohdan tasan kaiken. Varsinkin terveellisen ruokavalion, haha 😀 Vaikka sitä vähän tarttuiskin ylimäärästä kylkiin, niin kyllä ne siitä karisee KUN palataan takaisin ruotuun.

idkalenteri

8.12. 
Viikko on kiva aloittaa treenillä. Mulla on oma lehmä ojassa ja pistän tälle päivälle mun kehittelemäni hyppytreenin. En oo päässyt sitä vielä kokeilemaan, mutta nyt haluun kokeilla sitä. Ehkä vähän puolella teholla, tuskin pystyn vielä täysillä tekemään. Sitäpaitsi tää tuo mulle ihan kesän mieleen! 
HYPPYTREENI
50m juoksua räjähtävästi
15 kyykkyhyppyä
5 vauhditonta pituushyppyä (keskity jokaiseen pomppuun erikseen)
15 x-hyppyä
5 räjähtävää ponnistusta mahollisimman korkealle  (keskity jokaiseen hyppyyn erikseen)

9.12. 
Ota aikaa aamupalalle. Aika monella on aina kamala kiire arkiaamuisin, mitä jos tänään heräisit vaikka vartin aiemmin ja söisit ihan rauhassa?

10.12. 
Tänään hoidetaan vähän kauneutta. Illalla levitetään hiuksiin kookosöljyä (myös tyveen ja päänahkaan), kiedotaan pyyhkeeseen ja annetaan vaikuttaa yön yli. Öljy saattaa kuulemma imeytyä niin hyvin, ettei aamulla tarvitse pestä hiuksia. Mä kuitenkaan ihan luota mun hiusten imukykyyn ja aion ottaa aikaa hiusten pesulle, vaikka yleensä pesenkin iltaisin 😀

11.12. 
Mieti illalla viisi asiaa, joista olet kiitollinen.

12.12. 
Perjantai! Ihan paras päivä siivota, pitkän koulu-/työviikon jälkeen kotiin on ihana fiilis tulla kun tietää pääsevänsä siivoamaan. Vitsi vitsi, mutta sen jälkeen fiilis on kyllä niin kiva, että kannattaa edes jonkin aikaa huhkia! Rentoutuminen ja viikonlopun aloitus on ihanaa puhtaassa kodissa 🙂

13.12. 
Uimahalli-/kylpyläpäivä on kiva piristys talveen. Jos aikaa ei ole rajattomasti, mene uimahalliin. Jos aikaa on vähän enemmän, lähde kylpylään. Kun ensin on vähän kuntoillut vedessä, maistuu lämpimät poreet melkosen hyvältä.

14.12.
Venyttele yläkroppa huolellisesti. Mä ainakin laiminlyön yläkropan venyttelyä vähän liikaa, vaikka sekin olis tärkeetä muistaa.
~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta