Terveellisiä joululahjavinkkejä

Nyt on taas se aika vuodesta, kun täytyis käyttää mielikuvitusta, nimittäin lahjojen kanssa. Lahjojen ostaminen on aina yhtä vaikeaa ja niitä täytyis keksiä 2-vuotiaasta kummipojasta vanhempiin ja kavereihin. Ei oo helppoa!
 
Tässä muutama lahjaidea terveyttä arvostavalle saajalle.
 
CocoVi SuperSnack
http://www.gofitness.fi/cocovi_supersnack_24x30_g
 
Herkut
Terveelliset herkut siis. Toki suklaa on aina yhtä varma lahja, jouluna kuuluu herkutella! Terveysintoilijalle kannattaa kuitenkin ostaa edes joulun jälkeisen ajan varalle jotain terveellisempää suuhunpantavaa. Raakasuklaa, kaikenlaiset jauheet, eväspatukat…
 
 
 
Muut ruokajutut
Mm. keittokirja ja blenderi ovat hyviä ideoita. Kukapa ei haluaisi uusia reseptejä ainaisen kanan ja riisin tilalle? Tai valmistaa välipaloja entistä tehokkaammin?
 
idtrx
http://www.fitnessamend.com/
 
 
Treenivarusteet
Ah, treenivarusteet on parhaita lahjoja ikinä! Treenikassi, jumppamatto, kahvakuula, nilkkapainot, juomapullo, hyppynaru, salihanskat… Vaikka usein ihmiset ovat sitä mieltä, että lahjakortti on vähän tylsä, niin mun mielestä urheilujuttujen kohdalla näin ei ole. Sporttikaupoissa jo pelkkä kiertely on kivaa, mutta kelatkaapa sama tilanne lahjakortti taskussa. Täydellistä. Ne ihanat sporttikuteet joihin törmäätte, voitte ottaa ne mukaan ilman minkäänlaista ostomorkkista.
 
 
~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta