Viikon kävelyhaaste

idwalking

Moi! Koska eilen kirjottelin vähän tosta askelmittarista ja oon näköjään tykästynyt kaikenlaisiin haasteisiin, mulla tulikin mieleen haastaa teidät kaikki! Nimittäin keräämään ensi viikolla joka päivä 12000 askelta eli 2000 askelta enemmän mitä yleinen suositus kehottaa.
En tiedä kuinka paljon te normaalisti kävelette, mutta mä eilen sanoin, että mulla ainakin on hankaluuksia saada peruspäivänä tota 10000 täyteen. Tänään kävin kuitenkin ekaa kertaa koulussa askelmittari ladattuna puhelimeen (koska mulla on siis muuten ollut koko viikko lomaa), ja sainkin pelkän koulupäivän aikana reippaasti yli 6000 askelta? Eli se ei ookkaan niin hankala rasti. Mä onneton luulin olevani liikunnallinen kotioloissa enkä tajunnut, että todellisuudessa koulun käytävät ovatkin vähän pitempiä kun matka tietokoneelta jääkaapille… No ei. Mutta lisätään vähän haastetta ja otetaan 12000 askelta jokapäiväiseksi tavoitteeksi viikon ajan! Kannattaa ottaa vinkkiä hyötyliikuntapostauksesta jos tuntuu ettei saa määrää täyteen.

Eli haaste starttaa  1.12 ja päättyy 7.12.

Kuka on mukana?

~ Amanda

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta