Testissä terveysappsit osa 3: Noom Walk

Vaikeuksia todellakin, onneks tän kuvan jälkeen oli vielä shoppailureissu edessä, joten ennätykset paukku! 😉

Mikä? Askelmittari! Eli kun puhelinta pitää koko ajan mukana, sovellus mittaa kaikki päivän aikana otetut askeleet. Ilmottaa myös, kun ennätys menee rikki. Tää on mun mielestä melko tarkka mittari, mutta huono puoli on tosiaan se, että pitäis koko ajan roudata puhelinta messissä.
Yleinen suositushan on 10000 askelta per päivä ja mä kyllä yllätyin siitä, kuinka hitaasti tuo loppujen lopuksi tulee täyteen! Kyllä se ainakin jonkun lyhyen kävelylenkin multa vaatii, opiskelijana kun ei päivät kulu mitenkään kovin fyysisissä merkeissä treenejä lukuunottamatta. Treenitkin on usein kuntosalia tms, jossa ei niitä askeleita ihan hirmusesti tule.
Sovelluksesta näkee päivittäiset askeleet sekä askeleet koko ajalta ja viikolta.

Kenelle? Sille, joka haluaa seurata omaa (hyöty)liikkumista. Ja taas myös vähän laiskemmille tallustelijoille, tää nimittäin innostaa kävelemään. Mä esimerkiksi vedin eilen illalla taloa ympäri kun halusin uuden enkan… Voin kertoa, että sain kyllä muutaman kerran kuulla ”Amanda, MITÄ sä teet?” 😀

~ Amanda

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta