Hyvinvointiviikonloppu suunnitteilla

Tää viikko on mennyt vähän vähemmillä treeneillä, kiitos koeviikon. Oon tähän asti tehnyt joka päivä vähintään jotain pientä, koska mun kroppa (ja mieli!) yksinkertaisesti kaipaa liikettä koko päivän istumisen jälkeen. Huomenna mun eka ja vika koe on kuitenkin ohi, ja ajattelin pitää treeni-/hyvinvointiviikonlopun. Ei mitään övereitä, mut silleen kivasti kuitenkin. Kuntosalia, lenkkeilyä, jumppaa, joogaa, uintia… Ja hyvää ruokaa. Ja rentoutumista. Mitä ikinä keksin ja mikä on fiilis!

idvarpaat

Ensin ajattelin, että pidän koko viikon vähän tiukempaa treenilijaa päällä, mutta muistin sportlehden piristyskuukauden josta oon ottanut välillä vähän vinkkiä. Oon ensi viikon lähes kokonaan vapaalla koulusta, ja sopivasti seuraavana ois vuorossa liikuntavinkkiviikko. Siis joka päivälle joku kiva sporttijuttu, kuulostaa niin kivalta, että ajattelin toteuttaa sen. Ehkä vähän soveltaen, mutta kumminkin.

Hyvinvointiviikonlopusta kerron ensi viikolla tarkemmin kun tää on tehty! 

~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta