Uinti, vihaa vai rakkautta?

Mä kävin tänään ekaa kertaa uimassa sitten kesäkuun. Oon aina suhtautunut uintiin aika negatiivisesti, oon muutenkin ihan surkee uimari. Koulun uintitunnit oli ihan ehdottomia inhokkeja. Muistan yläasteella yhden uintitunnin, kun kaikki muut porhals altaan näppärästi päästä päähän, paitsi minä. Kun mä vielä olin puolessavälissä allasta, kaikki muut jo odotti altaan reunalla. Ei siinä vielä mitään, mutta mun ope patisti yhden toisen ryhmäläisen (joka tietenkin harrasti uintia) mun kanssa altaaseen, avustamaan mut perille asti. Arvatkaa vaan hävettikö? Hävetti niin paljon, että purin huulta minkä jaksoin, etten olis alkanut itkemään. Tykkään vedestä kuitenkin rentoutumiselementtinä, kylpylöissä ja uimahalleissa lilluminen on todella rentouttavaa! Olipa muuten pirteä alku tekstille.
iduinti
Tänään päätin pitkästä aikaa kokeilla uintia treenimielessä (joo, käsitreenin jälkeen oikein hieno veto). Menin pokkana altaaseen ja aloin uimaan (koiraa, tietty). Ensin mua hävetti hirveesti, tuntui että kaikki kattoo kun yritän räpiköidä eteenpäin. Koitin kuitenkin keskittyä vain siihen, että mun pää pysyy pinnalla. Kello kulki todella hitaasti ja mä pysähdyin aina altaan päissä lepuuttamaan käsiä ja niskaa. 
Jossain vaiheessa kuitenkin tajusin, että oikeestaan uiminen on todella rentouttavaa! Sai täydellisesti heittää aivot narikkaan ja polskutella eteenpäin. Kun aloitin viimeistä kierrosta, huomasin, että olin nolon sijaan aika ylpeä itsestäni. Olin ylittänyt itseni, uinut puoli tuntia, yhden kierroksen liikaa ja yhteensä 550 metriä! Ehkä muutkin jo katsoivat mua että vau, tyyppi jaksaa yrittää vaikkei edes osaa 🙂 
Tällä kertaa uimisesta jäi sellanen fiilis, että voisin useemminkin käydä salin jälkeen uimassa. Tosin viikolla mulla ei kauheesti oo ylimäärästä aikaa, mutta sillon tällön!
Ihanaa lauantai-iltaa kaikille 🙂 
~ Amanda
FitFashion

3 vastausta artikkeliin “Uinti, vihaa vai rakkautta?”

    • Hih! Pitäähän sitä välillä kokeilla onko ne aiemmin tyhmät lajit enää niin tyhmiä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta