Iltakävely

idlenkki

Ajattelin tänään kirjottaa vähän erilailla kuin yleensä, jotenkin vaan tuntuu että nyt vois rennompi kirjotus kulkea. Tätä pitäis treenata enemmän, mua välillä häiritsee liika asiallisuus. Antaa luonteenkin välillä räiskähtää näkyviin, oon mä kyllä ennenkin täällä aiheesta puhunut. Jotenkin tuntuu, että hyvinvointiblogissa, jossa hössötetään terveellisen elämän suhteen, on välillä aina vaikeaa pitää rentoa kerrontaa yllä. Teksti tahtoo mennä aika asialliseksi, en tiedä onko se hyvä juttu vai ei, mitä ootte mieltä? Siis totta kai asiallinen pitää olla, mutta tarkoitin nyt toisenlaista asiallisuutta, u know? Persoonatonta tietokirjatekstiä. Ei sellaista, kiitos. Läppää saa ja pitääkin heittää eikä pidä ottaa liian tosissaan. Tosin mun kirjoitustaidot ei vielä oo sillä tasolla, että pystyisin tekemään tätä kaikkea samaan aikaan.
Mutta siis, miten ne mun lenkit käytännössä sujuu? Hyvin, jos muistan yhden jutun: kävele hitaammin. Lähdin tuossa jokin aika sitten kävelylle oikeen terveellä asenteella. Siis asenteella, että onhan tää mun jalka ihan ok. Joo onhan se, mutta kävelin liian nopeasti (teki mieli myös juosta vähän, mutta maltoin vielä) ja puolen kilometrin jälkeen vasemman jalan etunilkkaa(?)/penikkaa alkoi poltella. Mummot ehtivät hyvää vauhtia edelle mun irvistellessä takanapäin ja pysähdellessä välillä rentouttamaan jalkaa. Tihkusade ei auttanut asiaa, mun jaloilla on taipumusta alottaa lenkeillä jäätävä kutina. Näyttäis johtuvan kylmästä/märästä. Pukeuduin kyllä hyvin, mutten varautunut tihkusateeseen. 
Lenkkeilin muuten pokkana Name It:in pipo päässä (lastenvaatemerkki/-liike tms), tais tulla väärä lätsä päähän. 
Ps. Olikohan tää blogin eka teksti, jossa ei ollut mitään pointtia? 
~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta