Smoothie flunssaa vastaan

Mulla on koko viikon, joka aamu, ollut vähän nuhanen fiilis. Jonkin aikaa heräämisen jälkeen tunne on mennyt pois, ja olen voinut treenata normaalisti. Kyllä se yrittää sieltä sinnikkäästi tulla, mutta oon saanut sen vaimenemaan jokapäiväisellä smoothiella. Päälle oon vielä ottanut vitamiinia purkista. Smoothie on pullollaan vitamiineja ja uskon, että ilman sitä nuha olisi iskenyt päälle kovemmin. Yleensä mulla ei nimittäin oo tällasta joka aamu nuhanen fiilis, mutta flunssa ei silti iske päälle -juttua. Totta kai muutkin palikat pitää kuitenkin olla kunnossa.
Ajattelin jakaa myös teidän kanssanne tämän herkullisen ja terveellisen juoman, jos siitä vaikka olisi apua myös muille. Kannattaa kokeilla!

ideiflunssaa

Smoothie flunssaa vastaan
Maustamatonta jogurttia
Maitoa
Mustikkaa
Mansikkaa
Sitruunaa
Inkivääriä
Ruusunmarjarouhetta
Hunajaa
~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta