Bloggaaminen

Ajattelin vähän miettiä kaikennäköistä liittyen bloggaamiseen!

idbloggaaminen
Miksi bloggaan?
Tälle kysymykselle on paljon vastauksia. Lienee yksi tärkeimmistä vastauksista on, että rakastan bloggaamista. Enkai mä muuten tätä pientä blogiani jaksaisi päivittää? Tykkään työstää postauksia ja miettiä blogin ulkoasua, aiheita, kaikkia juttuja mitä bloggaamiseen liittyy. Monesti eteen tulee tilanne, että intoa riittää enemmän kuin ideoita. Tällöin mun täytyy muistuttaa itseäni siitä, että parempi on olla kirjoittamatta kuin yrittää väkisin keksiä jotain sanottavaa.
Vähintään yhtä tärkeää on, että haluan motivoida ihmisiä ja olen itse kiinnostunut aiheista joista kirjoitan. Haluan auttaa ihmisiä ymmärtämään, mikä on juuri heille sopiva tapa elää voidakseen hyvin. Rennolla meiningillä pärjää pitkälle!



Mitä bloggaamiseen sisältyy?

Kyllä, on tää bloggaaminen muutakin kuin kirjoittamista. Bloggaaminen on postausten, reseptien ja treenejen suunnittelua ja kehittelyä, kuvailua, kommenteihin ja sähköposteihin vastailua ja toki myös sitä kirjoittamista. Ja asioiden pohtimista! Voisin mainita myös muun somettamisen, kuten blogini instagramin. Kuulostaa vähälle, mutta todellisuudessa kaikkeen tuohon menee yllättävän paljon aikaa! Reseptit pitää aina kokeilla, treenit pitää aina kokeilla (tai kokeiluttaa jollain muulla). Kuvat täytyy ottaa ja muokata. Varsinkin syvällisempien postausten kirjoittamiseen saattaa mennä montakin päivää niin, että palaan niihin aina uudelleen ja uudelleen. Työstän, muokkaan, lisään, otan pois, kirjoitan uudelleen… Kevyempiin postauksiin ei mene noin kauaa, mutta heti kun tekstiä on vähänkään enemmän, myös aikaa menee huomattavasti kauemmin. Jo otsikon miettimiseen saattaa vierähtää minuutti jos toinenkin.
Blogi kulkee rinnalla viikonloppuisin, lomalla, arkena, illalla ja aamulla. Blogi on elämäntapa.


Parasta bloggaamisessa?
Palaute, kehittyminen, lukijat, kommentit, kehut, postausten kirjoittaminen, kuvaaminen, oman itsensä sekä muiden motivointi, kaikki. Erityisiä tähtihetkiä on kaikki kiva palaute: lukijat, kommentit jne. Tuolloin mulle tulee kiva olo, että jes, joku saa näistä mun teksteistä jotain itselleen. Blogini herättää kiinnostusta, ajatuksia, tunteita ja keskustelua. Kaikki tämä motivoi mua jatkamaan.
Erityisesti Indiedays inspiration -blogiportaaliin liittyminen oli mulle suuri kunnia, oon ylpeä että mun blogini on saanut näin hienon mahdollisuuden! Kiitos 🙂
Mä haluun että minä bloggaajana ja mun blogi kehitytään koko ajan parempaan suuntaan.
~ Amanda
FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Bloggaaminen”

 1. Ihana tuo ensimmäinen kuva, näytät niin kauniilta ja elinvoimaiselta! Hyvää jatkoa syksyyn sinulle ja blogillesi!

 2. Hei!
  Löysin blogisi aivan sattumalta, ja selailtuani enemmnkin juttujasi tykästyin kovasti tapaasi kirjoittaa erilaisista liikuntaan ja terveyteen liittyvistä asioista! Oli etenkin ilo huomata, kuinka tervekin suhtautuminen sulla on treeniin ja ravitsemukseen! Itse olen myös kiinnostunut bäistä asioista, mutta usein blogeja selaillessa tulee huoli, että tietääkö bloggari todella, mitä tekee.. Onko treeni ja grammallen lasketut proteiinit ja erikoislisäravinteet todella koko elämä, vai onko touhu lähtenyt lapasesta… Itse siis entisenä syömishäiriöisenä huomaan yritän kiinnittää tähän huomiota, ja löytää ilon ja hyvän mielen, ja olon, jotka tulevat terveestä ja hyvinvoivasta kropasta. Tulin siis iloiseksi juttujasi ja ajatuksiasi lukiessani. Sulla on hyvä ja terve asenne hyvinvointiisi, ja toivottavasti vastedeskin voit hyvin!<3 P.S. Muistanko väärin, vai olitko myös Lahden seudulta?
  T. Eve

  • Kiitos tuhannesti ihanasta, piristävästä kommentista! <3 tällaiset kommentit ovat niitä, jotka tsemppaavat pitämään vastaisuudessakin syömiset jne tarpeeksi rentona, sillä aina se ei ole helppoa. 🙂 Olen ihan samaa mieltä, liika on aina liikaa. Jokaisen täytyy itse tunnistaa omat rajansa milloin kaikki on vielä kivaa eikä stressaa.
   Olen Tuusulasta 🙂
   Hyvää jatkoa myös sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta