Jumppaa

Puhuin tosiaan jo aiemmin, että mun tavoitteena on käydä 5 kertaa viikossa salilla. Aika kovahan tuo tavoite on varsinkin näin alkuun, mutta itseppähän oon kurssini valinnut 😀 Tänään vuorossa oli jalkatreeni. Lämmittelynä mä pyöräilin kuntopyörällä, kivaa saada vähän aerobistakin kehiin. Oli myös kivaa huomata, etten ole ihan niin rapakunnossa aerobisen liikunnan suhteen kuin olin kuvitellut. En toki myöskään missään hyvässä kunnossa todellakaan, mutta ei se peruskunto näköjään ihan hetkessä lopahda! Vielä en kovin isoja vastuksia uskalla kuitenkaan laittaa, mutta sen verran, että saan hien pintaan.

idlantionnosto
Nää alakropan treenit on vielä lähinnä jumppailua, suurin osa liikkeistä on sellaisia, jotka teen jumppamatolla maaten. Jalan- ja lantionnostot ovat ainoita joita voin murtuneelle jalalle tehdä, kyykkyjäkään en vielä uskalla alkaa vääntämään. Vasemmalle voin onneksi tehdä yhden jalan kyykkyjä, lisäksi ojennukset ja koukistukset onnistuu terveellä jalalla. Niillä saakin todella hyvin väsytettyä lihakset. 
Mitä muuten suosittelisitte palkkariksi mulle? Yritin miettiä kaikkia vaihtoehtoja ja en oikeen tiedä mitä sitä söisi koulutreenien jälkeen. Mitään lämpimässä huonoksi tai ällöttäväksi menevää en voi kouluun roudata, kun en saa niitä mihinkään kylmään ja niiden täytyis välillä olla aika pitkiäkin aikoja lämpimässä. Heraprodea sekoitettuna veteen (sekoitan aina maitoon, onko veteen sekoitettuna edes juotavaa?) + banaani? Pähkinöitä? 
~ Amanda
FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Jumppaa”

    • Jee kiitos, itse ei aina hiffaa kaikkea! 😀 Mulla taitaakin olla täällä joku ohje niihin, jos oikein muistan…

    • Okei, se ois nimittäin kans aika hyvä salin jälkeen! Kylkeen vielä vaikka bansku niin kroppa sais vähän lisää potkua taas 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta