Jalat tukevasti maassa

Heräsin aamulla ja tajusin että tänään on se päivä. Ei ihan tavallinen torstai, vaan torstai jolloin saan asettaa jalkani maahan ja seistä normaalisti. Nousin, menin alakertaan. Seisahduin, seisoin. Seisoin kummatkin jalat tukevasti maassa. Seisoin ainakin viisi minuuttia paikoillani. Se tuntui ihanalta! Olo oli pitkä ja ryhdikäs, terve. Kun tein itselleni aamupalaa, seisoin. En ymmärrä, miten joku näin tavallinen juttu voi tuntua niin upealta!

idseisonjoite
Kyykkäsin jopa pari kertaa. Nilkka ei anna kuitenkaan vielä ihan kunnolla periksi, ja tuntuu aika jäykältä kyykkyyn mennessä. Kunnolla en uskalla kyykätä, eikä se varmasti olisi edes järkevää. Ehkä mun on parasta edetä ihan rauhassa, ensin totutella jalkaa ja etenkin luuta 30 kilon kuormaan. Mutta tämä etappi avaa mulle uusia mahdollisuuksia. Joku päivä voin jo punnertaa, kyykätä kunnolla, pyöräillä kuntopyörällä…
Nyt ymmärrän, että on aivan eri asia seistä lantio kenossa paino toisella jalalla kuin ryhdikkäästi kummallakin jalalla. Oon onnellinen!

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! 🙂

~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta