Ihana inkivääri

Täällä sairastetaan vieläkin, onneksi nyt alkaa vähitellen helpottaa! Oon tässä kuitenkin köhinyt muutaman päivän ja tuntuu, ettei moska oikein tahdo irrota kurkusta. Tänään äiti vinkkasi mulle inkivääristä, se kuulemma auttaa limaa irtoamaan. Surautin itselleni inkivääriä välipalasmoothien sekaan ja nyt oikeasti tuntuu, että se auttoi! Yksi köhäisy vain – ja fiilis on taas hetken aikaa mitä loistavin! Suosittelen kokeilemaan, mutta muistakaa laittaa inkivääriä tarpeeksi. Itse laitoin 1cm x 1cm palan joka oli ehkä 0,5cm korkea.

Googlailin samalla vähän muita inkiväärin terveysvaikutuksia ja löysin tällaisen kuvan. Inkivääri siis auttaa ripuliin, pahoinvointiin, nivel- ja kuukautiskipuihin, ruuansulatukseen, korkeisiin sokeriarvoihin ja jopa syöpään!

ginger
https://www.organicfacts.net/health-benefits/herbs-and-spices/ginger.html
Inkivääriä voi laittaa esimerkiksi smoothieihin, liha- ja kalaruokiin, marinadeihin tai sillä voi maustaa juomia. 
idinkiväärismoothie
Itse laitoin omaan smoothieheni:
Inkivääriä
Mustikoita
Banaanin
Rahkaa
Maitoa

Mielestäni tästä tuli juuri sopivaa; inkivääri ajoi asiansa mutta se antoi tilaa myös mustikan ja banaanin mauille.

Mua muutenkin kiinnostaa luonnonmukainen vaivojen ja sairauksien hoito. Tarvitseeko joka vaivan vuoksi vetää sisuksiinsa kemiallisesti valmistettuja lääkkeitä (ainakaan niin paljoa), voisiko pillerit korvata rohdoilla? Voisin itseasiassa kehitellä aiheesta oman postauksen… Mutta katsotaan, sanoi lääkäri.
Ps. Huomenna mulla on röntgen, siitä myöhemmin lisää kun tiedän miten kävi!
~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta