Elämän sokeri

Hedelmistä tuntuu olevan ristiriitaa tällä hetkellä. Ennen sai hedelmiä syödä niin paljon kuin napa vetää – nyt hedelmät ovat suuri synti. 

Aina koulun jälkeen mussuttaessani omenoita välipalaksi olen tullut miettineeksi omia mielipiteitäni hedelmiä kohtaan. Kyllähän ne sisältävät paljon hedelmäsokeria joka ei mun ymmärtääkseni ole sieltä ihan ”parhaasta päästä”, eikä niitä kiloa päivässä kannata syödä. Suurimmaksi osaksi ne ovat kuitenkin kevyitä ja makeita välipaloja ja niistä saa paljon vitamiineja. 
Itse olen tullut siihen tulokseen, että syön hedelmiä niin paljon kuin tekee mieli. En rajoita syömisiäni yhteen oman puun omenaan tai luumuun. Voin syödä neljäkin omenaa päivässä, lisäksi surauttaa smoothien sekaan banaanin ja napsia parit luumut puusta. 
Koska nämä ihanat herkut kasvavat ilmatteeksi parin metrin kävelymatkan päässä puissa, tuleekin syksyllä syötyä hedelmiä paljon enemmän.
Piristäkää päiväänne mieluummin makeilla hedelmillä kuin rasvaisella suklaalla!
Honey Lime Rainbow Fruit Salad - this was AMAZING! And I love that it doesn't use a heavy dressing so you can actually taste the fruit.
party food fruit parfaits #designsponge #dssummerparty   Fruit Fruit Fruit, let everyone eat fruit!
Extra Tropical Swirled Fruit Smoothie | halfbakedharvest.com
Tip  Eat as many fruits as eating vegetables because it prevent you from getting some type of cancers. Diet rich on food containing fiber like some fruits reduce risk of type 2 diabetes. Most fruits are naturally low in fat, sodium, and calories. None have cholesterol.
idhedelmät
~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta