Jalka leikattu, vihdoin!

Terveisiä jälleen sairaalasta. Jalka on nyt leikattu ja paraneminen voi alkaa! 🙂 Mä oon tänään vaan nukkunut tai torkkunut koko päivän lääketokkurassa. Jalka on välillä aika kipeä, onneksi on olemassa särkylääkkeet!
Ennen loukkaantumista söin särkylääkkeen viimeksi 8,5 vuotta sitten ollessani 40 asteen kuumeessa. Muhun on jotenkin iskostunut sellainen asenne, että kivut täytyy hoitaa mahdollisimman ”luonnollisesti” pois jos mahdollista. Ja lääkkeen saa ottaa vasta kun oikeasti sattuu. Hyvähän mun on toki sanoa kun olen hyvin harvoin kipeä. Joskus mulla on lieviä pääkipuja, nekin johtuvat oikeastaan aina niskajumeista. Silloin pyydän äitiäni vaan hieromaan tai jumppaan niskaa ja tadaa, kipu on poissa! Nyt oon kuitenkin tottunut syömään särkylääkkeitä ja niitä menee iltaisin jopa ”varmuuden vuoksi”. Katsotaan meneekö vielä silloinkin kun jalka on parantunut. Toivottavasti ei 😀 
Mullehan piti alunperin laittaa ydinnaula, tänään ennen leikkausta sanottiin vielä, että laitetaan se. Sen kanssa ei olisi tarvinnut kipsiä. En tiedä miksi, mutta lastat ja ruuvit sielä nyt vaan on, ja joudun nyt sit ottaan kipsinkin. Pääsen ratkomaan farkkuja… 😀
– Amanda
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Jalka leikattu, vihdoin!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta