Ruokapäiväkirja

Aamupala klo 9.45
– 2 ruisleipää, päällä Ingmariinia, sulatejuustoa, kinkkuleikettä ja tomaattia

Lounas klo 12.45
– Kalakeittoa

Välipala klo 16.00
– 1,5 itsetehtyä välipalapatukkaa
– Proteiinijogurtti + steviaa
– Vesimelonia

Päivällinen klo 18.30
– Salaattia (jäävuorisalaattia, keltaista paprikaa, kurkkua, vesimelonia)
– Kanaa
– Pastaa

Iltapala klo 21.30
– Kaurapuuroa + 1rkl maapähkinvoita + steviaa + mustikoita
– Raejuustoa

Pitkin päivää n. 3 litraa vettä.

Kasvisten osalta meni aika heikosti…

~ Amanda

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta