Ulkotreenit

Moikka!

Mulla tuli mielikuvituksen puute ja oli pakko kysyä kavereilta mikä olis hyvä postausaihe (niitä saa muuten aina ehottaa!). Tässä siis toivepostaus ulkotreeneistä.

Mä itse tykkään treenata ulkona, ja ulkona on kyllä hyvät mahdollisuudet liikkua!

Kesällä tehtäviä ulkotreenejä:

Lenkkeily. Jos lenkkeily kuulostaa tylsältä, kehitelkää kaikkea mukavaa matkan varrelle; tehkää spurtteja, kipaiskaa rappusista, ottakaa hyppynaru mukaan ja pomppikaa välillä sen kanssa eteenpäin, vaihdelkaa reittiä, menkää erilaisiin ympäristöihin kuten metsään tai kaupunkiin ja hyödyntäkää siellä olevia juttuja kuten kiviä, juuria, rappusia jne, lenkkeilkää välillä kaverin kanssa tai yksin. Jos yleensä teette vain juoksulenkkejä, kokeilkaa välillä vain kävellä ja nauttia ympäristötä. Jos taas aina kävelette, hölkätkää!
Lenkin voi myös tehdä vaikka pyöräillen, rullaluistellen tai sauvakävellen.
Kaikenlainen vaihtelu pitää mielenkiinnon yllä.

Vesi. Uikaa, soutakaa, vesihiihtäkää, vesijuoskaa ja jumpatkaa vedessä. Uiden, vesijuosten ja soutaenkin voi tehdä spurtteja!

Lihaskuntotreenit ja jumpat. Menkää nurmikolle tms. ja treenatkaa joko omalla kehonpainolla tai välineillä. Itse käytän pihatreeneissä yleisimmin kahvakuulaa, käsipainoja ja levytankoa. Välillä myös nilkkapainoja. Jos teiltä ei löydy painoja, voitte myös täyttää kaksi samankokoista pulloa vedellä tai hiekalla ja treenata niillä.
Hyvän lämmittelyn saa aikaan vetämällä pienen lenkin, hyppimällä hyppynarulla tai ilman tai vaikka trampoliinilla jos teiltä sellainen löytyy.
Tehkää vatsoja, punnerruksia, kyykkyjä, selkälihasliikkeitä ja kaikkea mitä vain keksitte.

Jooga ja venyttely. Mua kiehtoo erityisesti mökin rannassa joogaaminen ihanana kesäaamuna. Mutta voihan sitä joogata myös jossain muualla! Ottakaa lehdistä tai videoilta vinkkejä ja mallia.

Pelit. Kesäisin on ihanaa mennä pelaamaan esim. sulka-, lento-, jalka- tai pesäpalloa. Hyödyntäkää urheilukenttiä ja -keskuksia, pelatkaa omalla pihalla tai rannalla.

Tuleeko teillä mieleen jotain muuta?

Kuvat: Saana

~ Amanda

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta